
-ზოგადი შესავალი.სურსათში ფიზიკური,ქიმიური და ბიოლოგიური საფრთხეები(45წთ).
-დაიცავით სისუფთავე(45წთ)
-განაცალკავეთ უმი და მომზადებული კერძები(45წთ)
-საჭმლის მომზადებისას და პროდუქტების სათანადო თერმული დამუშავება(45წთ)
-სურსათის მომზადების და შენახვის დროს დაიცავით უვნებელი ტემპერატურული რეჟიმი(45წთ)
-გამოიყენეთ უვნებელი წყალი და სასურსატო ნედლეული(45წთ)
ტრენინგს ესწრებოდა 22 მზარეული ,რომლებმაც წარმატებით გადალახეს 70%-იანი ბარიერი და მიიღეს სერტიფიკატები.